Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Certifkater &
akkrediteringer

Vi tager ansvar.

Numatic har udviklet professionelle maskiner og apparater til erhvervsrengøring i over 40 år, og garanterer optimal rådgivning og fremragende service med veluddannede konsulenter. Men det er ikke nok for os. Når det kommer til miljøbeskyttelse og bæredygtighed, betragter vi det energieffektive udstyr i vores produkter som vort bidrag til alle fremtidsorienterede virksomheder.

Strategi og mål

For os betyder det at handle bæredygtigt frem for alt at lette byrden på miljøet.
Det handler om meget mere end blot at overholde lovkrav. Vi ønsker at vokse ansvarligt og har derfor indført metoder og værktøj til at integrere bæredygtig udvikling på en strategisk meningsfuld og langsigtet måde.

Produktionsmetode

Vi optimerer løbende vores produktion med hensyn til råvare- og materialekvalitet, effektivitet og miljømæssig forenelighed.
Vores hovedmål er at fremstille og sælge produkter, der reducerer miljøbelastningen, men som stadig tilbyder høj ydeevne. Dette omfatter reduceret energiforbrug og brug af genbrugsmaterialer i vores produktion og emballage.

Vores bidrag til en bedre verden

Vi vil bruge alle nødvendige ressourcer effektivt, og udover at agere økologisk tænker vi også på vores sociale ansvar.
Vi ser en langsigtet succesfuld forretningsudvikling i direkte sammenhæng med vores virksomheds fremtidige levedygtighed. Vi ønsker alle at leve i en bedre verden. Derfor opfordres vi til at handle.

Grønne produkter med genanvendelighed

End-of-life konceptet er et fokus i vores produktudvikling.
I mere end 30 år har vi fremstillet kommercielle rengøringsapparater og -maskiner, der bidrager til at forbedre disse forhold hver dag.

In-house løsninger

Numatic tilskynder sine medarbejdere til at efterleve, at deres personlige bidrag til bæredygtighed tæller, både på arbejdet og derhjemme.
Vi er alle ansvarlige for at spare energi og vand eller reducere spild. Regelmæssige informations- og træningsarrangementer motiverer vores medarbejdere til at lære om nye bæredygtighedsideer og -praksis og til at integrere dem i deres dagligdag, på arbejdet og privat.

At sætte et godt eksempel

Derudover implementerer vi målrettede tiltag for arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. For at sikre en systematisk tilgang har vi etableret både et arbejds- og et miljøhåndteringssystem, der er i overensstemmelse med internationale standarder. Regelmæssige revisioner garanterer, at specifikationerne overholdes, og svagheder identificeres og elimineres.

Der tages også hensyn til bæredygtighedskriterier i alle byggeaktiviteter, så vi opfylder miljøstandarder bedst muligt.

BS EN ISO 14001:2015

Miljøhåndtering: Med denne internationale standard sikrer vi, at vores produkter og fremstillingsprocesser i Storbritannien er, og forbliver, miljøvenlige. Derfor er en løbende kvalitetskontrol på et økologisk plan afgørende. Vi har også integreret dette fast i vores økonomiske tankegang og handlinger, og gjort det til vores daglige opgave at handle på en miljøvenlig og bæredygtig måde. For en bæredygtig beskyttelse af vores miljø.

Andre Numatic-certificeringer og medlemskaber