Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Udviklet til

Hotel- og restaurationsbranchen

Bliv overbevist ved det første indtryk.

Udviklet til

hotel- og restaurationsbranchen

Bliv overbevist ved det første indtryk.

Hospitality Vertical Image

Performance

You can trust

At man føler sig godt tilpas med hensyn til renlighed og hygiejne er nummer 1 i hotelbranchen. Har gæsten en god følelse, bliver opholdet en uforglemmelig oplevelse.

Som førende producent af rengøringsmaskiner og -apparater er vi altid tæt på vores kunder. I tæt samarbejde udvikler og producerer vi løsninger, der samtidig lever op til de højeste krav.

I vores omfattende sortiment finder du det ideelle rengøringsudstyr til hotel- og restaurationsbranchen – for maksimal renlighed og hygiejne.

Hospitality Featured NEW 1

Optimale resultater for maksimal tilfredshed.

Professionelle rengøringsløsninger

Udvalgt til dig

Holdbar, brugervenlig og altid klar til brug – for optimale rengøringsresultater.

Vores omfattende produktsortiment tilbyder alt, hvad der er brug for, lige fra den pålidelige, verdensberømte Henry-støvsuger, over våd- og tørstøvsugere og tæpperensere til professionelt brug, og til komplette facility management-koncepter med både kompakte og store gulvvaskemaskiner.

Hospitality Products Selected for you

Professionelle rengøringsløsninger

Udvalgt til dig

Holdbar, brugervenlig og altid klar til brug – for optimale rengøringsresultater.

Vores omfattende produktsortiment tilbyder alt, hvad dit anvendelsesområde har brug for, lige fra den pålidelige, verdensberømte Henry-støvsuger, over våd- og tørstøvsugere og tæpperensere til profesionnel brug, og hen til komplette facility management-koncepter med kompakte til store gulvvaskemaskiner.

Hospitality Products Selected for you Mobile

Anbefalet af eksperter

Produkter til hotel- og restaurationsbranchen

Overbevis dig selv om vores professionelle rengøringsapparater og -maskiner. Sammen med vores fagkonsulenter udarbejder vi dit individuelle rengøringskoncept.
Eco Graphic

Vi yder vores bidrag

Bæredygtighed

Nøglen til virkelig bæredygtig produktion ligger i at tilbyde brugerne produkter, der holder længe. Vores produkter er bygget til at kunne holde – med gennemprøvede og pålidelige designs, løbende innovation og en forpligtelse til at udvikle bæredygtige rengøringsløsninger.

Vi reviderer, forfiner og tilpasser løbende vores fremstillingsprocesser for at sikre et endnu højere niveau af bæredygtighed inden for alle produktområder. Efter omfattende research introducerede vi ReFlo-teknologien.

Vores ReFlo-teknologi anvender genbrugsmateriale af højeste kvalitet, og sikrer dermed, at vores produkter er både bæredygtigt konstruerede og holdbare.