Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Udviklet til

Industrien

Øget produktivitet og effektivitet i industrien.

Udviklet til

Industri

Øget produktivitet og Performance i industrien.

Logistics & Handling Vertical Image

Performance

You can trust

Stærk, pålidelig maskinteknologi er afgørende i områder med høj trafik. Maskinerne skal være klar til at udføre deres arbejde døgnet rundt, og levere maksimal ydeevne. Kun på denne måde opnås det bedst mulige rengøringsresultat.

Rengøringskoncepter udvikles og udarbejdes i tæt samarbejde med kunden på stedet. Numatic står klar som en full-service udbyder gennem hele opgaveanalysen – fra små, overfyldte områder til meget store områder, der skal rengøres regelmæssigt.

Med Numatic Connect tilbyder vi digitale løsninger specielt til udbydere af ejendomsservice Brug den digitale support – for hurtig, visuel hjælp og dermed mindre nedetid.

Logistics & Handling Product

Professionel rengøring til alle områder.

Professionelle rengøringsløsninger

Valgt til dig.

Professionelt rengøringsudstyr, kvalificeret specialistrådgivning og digital kompetence udgør den samlede pakke til branchen.

Logistics & Handling Selected for you

Professionelle rengøringsløsninger

Valgt til dig.

Professionelle rengøringsapparater, kvalificeret specialistrådgivning og digital kompetence udgør branchens samlede pakke.

Logistics & Handling Selected for you mobile

Anbefalet af eksperter

Produkter til industrien

Overbevis dig selv om vores professionelle rengøringsudstyr og -maskiner. Sammen med vores fagkonsulenter udarbejder vi dit individuelle rengøringskoncept.

Eco Graphic

Vi yder vores bidrag

Bæredygtighed

Nøglen til virkelig bæredygtig produktion ligger i at tilbyde brugerne produkter, der holder længe. Vores produkter er bygget til at kunne holde – med gennemprøvede og pålidelige designs, løbende innovation og en forpligtelse til at udvikle bæredygtige rengøringsløsninger.

Vi reviderer, forfiner og tilpasser løbende vores fremstillingsprocesser for at sikre et endnu højere niveau af bæredygtighed inden for alle produktområder. Efter omfattende research introducerede vi ReFlo-teknologien.

Vores ReFlo-teknologi anvender genbrugsmateriale af højeste kvalitet, og sikrer dermed, at vores produkter er både bæredygtigt konstruerede og holdbare.