Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Udviklet til

Facility
Management

I tæt samarbejde med FM-branchen øges effektiviteten og produktiviteten konstant.

Udviklet til

Facility Management

I tæt samarbejde med FM-industrien øges rengøringsstandarder og produktivitet konstant.

Facilities Services Vertical Image

Performance

You can trust

De stigende hygiejnestandarder giver en udfordrende hverdag indenfor facility management. Her gælder det simpelt hen om, at maskinparken altid er driftsklar. Vores omfattende netværk garanterer hurtig og professionel service.

Med Numatic Connect tilbyder vi digitale løsninger specielt til udbydere af ejendomsservice. Brug den digitale support – for hurtig, visuel hjælp og dermed mindre nedetid: Med AssistPro får du flersprogede videoer, omfattende produktinformation – og den nye VideoService: Du skal blot uploade problemet som en video via upload.

Rengøringskoncepter udvikles og udarbejdes i tæt samarbejde med kunden på stedet. Numatic står klar som en full-service udbyder gennem hele opgaveanalysen – fra små, overfyldte områder til meget store områder, der skal rengøres regelmæssigt

Facilities Management 2020 Groupshot

Mere produktivitet gennem højere effektivitet.

Professionelle rengøringsløsninger

Valgt til dig.

Vores omfattende produktsortiment tilbyder alt; lige fra den pålidelige, verdensberømte Henry-støvsuger, over våd- og tørstøvsugere og tæpperensere til professionelt brug, og til komplette facility management-koncepter med alt fra kompakte til store gulvvaskemaskiner. Alt, hvad du har brug for til netop dit arbejdsområde.

I tæt samarbejde med FM-branchen øges effektiviteten og produktiviteten konstant.

I tæt samarbejde med FM-branchen øges effektiviteten og produktiviteten konstant.

Facilities Services Products Selected for you

Professionelle rengøringsløsninger

Valgt til dig.

Vores omfattende produktsortiment tilbyder alt, lige fra den pålidelige, verdensberømte Henry-støvsuger, over våd- og tørstøvsugere og tæpperensere til profesionnel brug, og hen til komplette facility management-koncepter med kompakte til store gulvvaskemaskiner. Alt hvad dit anvendelsesområde har brug for.

Facilities Services Products Selected for you Mobile

Det optimale udstyr

til ethvert
arbejdsområde

Nu-Design-konfiguratoren guider dig gennem produktkonfigurationsprocessen og giver dig mulighed for at skabe et rengøringssystem, der passer til dine behov.

Resultatet: Et pålideligt, praktisk og innovativt rengøringssystem, der opfylder netop dine behov.

Nu-Design Logo
Nu Design Configurator

Det optimale udstyr

til hvert
indsatsområde

Nu-Design-konfiguratoren guider dig gennem produktkonfigurationsprocessen og giver dig til enhver tid billeder og opdelinger af produktudvalget.

Resultatet: Et pålideligt, praktisk og innovativt rengøringssystem, der præcist opfylder dine behov.

Nu-Design Logo
Nu-Design iPad

Anbefalet af eksperter

Produkter til facility management

Overbevis dig selv om vores professionelle rengøringsudstyr og -maskiner. Sammen med vores fagkonsulenter udarbejder vi dit individuelle rengøringskoncept.

Eco Graphic

Vi yder vores bidrag

Bæredygtighed

Nøglen til virkelig bæredygtig produktion ligger i at tilbyde brugerne produkter, der holder længe. Vores produkter er bygget til at kunne holde – med gennemprøvede og pålidelige designs, løbende innovation og en forpligtelse til at udvikle bæredygtige rengøringsløsninger.

Vi reviderer, forfiner og tilpasser løbende vores fremstillingsprocesser for at sikre et endnu højere niveau af bæredygtighed inden for alle produktområder. Efter omfattende research introducerede vi ReFlo-teknologien.

Vores ReFlo-teknologi anvender genbrugsmateriale af højeste kvalitet, og sikrer dermed, at vores produkter er både bæredygtigt konstruerede og holdbare.