Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Udviklet til

Sundhedsvæsenet

Forøgelse af produktivitet og hygiejnestandarder i sundhedssektoren

Udviklet til

sundhedsvæsenet

Forøgelse af produktivitet og hygiejnestandarder i sundhedssektoren.

Healthcare Vertical Image

Performance

You can trust

Overholdelse af de høje krav til renlighed og hygiejne i sundhedssektoren er en udfordring, som kun kan opnås med det rigtige rengøringskoncept. Individuelt skræddersyet til dit arbejdsområde, alsidig, innovativ og brugervenlig.

Vores rengøringsvogn og -systemer er udviklet i meget tæt samarbejde med brugere fra sundhedssektoren. Dermed opnås det bedst mulige resultat. Vores HealthCare produktsortiment omfatter en professionel, yderst pålidelig og frit konfigurerbar rengøringsvogn, der sørger for en innovativ hygiejne og infektionskontrol, uanset hvor den bruges. Medarbejderne hjælpes desuden døgnet rundt via træningsvideoer.

Healthcare Featured NEW 2

Forøgelse af produktivitet og hygiejnestandarder

Professionelle rengøringsløsninger

Udvalgt til dig

Professionelt udstyr, konfigurerbare vognsystemer og målrettet personaleuddannelse sikrer en høj standard for hygiejne, renlighed og i sidste ende infektionskontrol.

Rengøringskoncepter til hvilket som helst område – uanset om det er et indgangsområde, venteværelse, teater eller stadion, så finder vi den rigtige løsning.
Tal med os, vi rådgiver dig gerne.

Vores omfattende produktsortiment tilbyder alt, lige fra den pålidelige, verdensberømte Henry-støvsuger, over våd- og tørstøvsugere og tæpperensere til professionelt brug, og til komplette facility management-koncepter med både kompakte og store gulvvaskemaskiner. Alt hvad dit arbejdsområde har brug for.

Selected for you - Healthcare

Professionelle rengøringsløsninger

Valgt til dig

Kun professionelt udstyr, konfigurerbare vognsystemer og målrettet personaleuddannelse sikrer en høj standard for hygiejne, renlighed og i sidste ende infektionskontrol.

Rengøringskoncepter til hvilket som helst område – uanset om det er et indgangsområde, venteværelse, teater eller stadion, så finder vi den rigtige løsning.
Tal med os, vi rådgiver dig gerne.

Vores omfattende produktsortiment tilbyder alt, lige fra den pålidelige, verdensberømte Henry-støvsuger, over våd- og tørstøvsugere og tæpperensere til profesionnel brug, og hen til komplette facility management-koncepter med kompakte til store gulvvaskemaskiner. Alt hvad dit anvendelsesområde har brug for.

Selected for you - Healthcare mobile
Nu Design Configurator

Konfigurer din

rengøringsløsning

Nu-Design-konfiguratoren guider dig gennem produktkonfigurationsprocessen og giver dig mulighed for at skabe et rengøringssystem, der passer til netop dine behov. 

Nu-Design Logo

Konfigurer din

rengøringsløsning

Nu-Design-konfiguratoren guider dig gennem produktkonfigurationsprocessen og giver dig til enhver tid billeder og opdelinger af produktudvalget.

Resultatet: Et pålideligt, praktisk og innovativt rengøringssystem, der præcist opfylder dine behov.

Nu-Design Logo
Nu-Design iPad

Anbefalet af eksperter

Produkter til sundhedssektoren

Lær vores omfattende produktsortiment at kende. Sammen med vores fagkonsulenter udarbejder vi dit individuelle rengøringskoncept.

Eco Graphic

Vi yder vores bidrag

Bæredygtighed

Nøglen til virkelig bæredygtig produktion ligger i at tilbyde brugerne produkter, der holder længe. Vores produkter er bygget til at kunne holde – med gennemprøvede og pålidelige designs, løbende innovation og en forpligtelse til at udvikle bæredygtige rengøringsløsninger.

Vi reviderer, forfiner og tilpasser løbende vores fremstillingsprocesser for at sikre et endnu højere niveau af bæredygtighed inden for alle produktområder. Efter omfattende research introducerede vi ReFlo-teknologien.

Vores ReFlo-teknologi anvender genbrugsmateriale af højeste kvalitet, og sikrer dermed, at vores produkter er både bæredygtigt konstruerede og holdbare.