Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Om os

Over 50 års erfaring

Numatic Group: Som en internationalt anerkendt producent af professionelle og innovative rengøringsløsninger har vi siden 1969 med succes været aktive på markedet. Siden udviklingen og produktionen af virksomhedens første kommercielle støvsuger har virksomheden gennem årene udviklet sig til en internationalt aktiv producent indenfor det trendsættende rengøringssegment. Udvikling af nye produkter og al produktion foregår på vores hovedkvarter i Chard i det sydlige England. Med otte datterselskaber og mange generalimportører er Numatic repræsenteret i over 80 lande i hele verden. Ydelse og kvalitet, du kan stole på – med certificering.

Numatic Germany, der har hovedkontor i delstatshovedstaden Hannover, har været en del af Numatic-koncernen siden 2002 og har løbende omkring 7.000 maskiner og udstyr, tilbehør og reservedele på lager. Fra Hannover har vi et stort salgs- og servicenetværk med over 120 kvalificerede, specialiserede grossister og servicepartnere. Takket være denne landsdækkende tilgængelighed står Numatic Area Sales og Key Account Managers altid til rådighed for at rådgive vores kunder. Numatic Tyskland er også ansvarlig for salget i Østrig, Schweiz og Danmark som producent og fuld serviceudbyder.

Individuelle rengøringskoncepter, udstyr af høj kvalitet og top service er vigtige aspekter i vores serviceforpligtelse. Fra kompetent rådgivning, over instruktion til support direkte på stedet. Mærket Numatic står for professionel ydeevne, høj effektivitet og kvalitet “Made in England”. Derudover indtager vi som Numatic en førende position inden for klimaeffektivitet og digitalisering med vores innovationskraft. Som en klimaneutral virksomhed bekræfter vi dette hver dag.

Vores produkter er resultatet af mange års udviklingsarbejde og fokus på effektiv og brugervenlig anvendelse i overensstemmelse med europæiske kvalitetsstandarder. Dertil kommer, at alle produkter produceres 92 % internt og er kendetegnet ved klimavenlige processer og korte leveringsveje.

Du kan læse mere om bæredygtighed her:

NUM_Website2017_Contentbilder_Breite-550px_Unternehmen1
Numatic_Innendienst_Office
NUM_Website2017_Contentbilder_Seminarraum