Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PREVIEW:

I FORÅRET 2022 UDVIDES NX-NETVÆRKET

NX300: Hurtig. Sikker. Stærk ydeevne.

Større ydelse gennem højere effektivitet

36 V Lithium Power – Et batteri til alle NX-apparater

Den seneste Numatic lithium-ion NX300-teknologi tilbyder et kraftfuldt lithium-ion-batteri til et alsidigt produktudvalg, der konstant udvides. Gennem kompatibilitet med alle NX-enheder har du mulighed for at gøre dit professionelle liv mere fleksibelt, minimere omkostningerne og beskytte miljøet.  

Det højtydende lithium-ion-batteri NX300 muliggør en driftstid på op til 80 minutter med en hurtigopladningsfunktion på 60 minutter.
Top-performance for mere produktivitet. 

Vores garanti:

4 års batterigaranti White

NX300: Et lithium-ion-batteri til alle
NX-apparater.

Det kraftige NX300-batteri kan bruges i alle enheder i NX-produktserien. Oplev mere fleksibilitet, sikkerhed og ydeevne med minimerede omkostninger og mindre vedligeholdelse.
Kun ét batteri og kun ét opladningssystem. En for alle.

Højtydende digital motor

Den specialudviklede digitale højtydende motor i NX-serien garanterer høj effektivitet og optimal luftstrøm for perfekt rengøringsydelse.
Den øgede energieffektivitet muliggør driftstider over gennemsnittet.

Vores garanti:

4 års batterigaranti White

Hurtig opladning inden for 60 minutter

Genopladet til 80% på kun 60 minutter og klar til brug i alle apparater i NX-serien

Omkostningseffektivitet

Udviklet til det lange løb: NX-batteriet holder. Konstrueret og testet til kommerciel brug – garanteret op til 2.500 opladningscyklusser.

Driftstid

Alle apparater i NX-serien er kendetegnet ved lange driftstider og kan derfor klare enhver udfordring i den daglige rengøring.

Driven by
NX300 Power

Med en kapacitet på 300 watt leverer den nye 36V lithium-ion-teknologi i NX-serien en konstant høj ydeevne i op til 80 minutter. Større ydelse gennem højere effektivitet.

OPDAG DET NYE

NX-Power-Program

TTB3045NX

Batteridrevet gulvvasker

TTB1840NX

KOMPAKT-GULVVASKER

NUC244NX

Kompakt-gulvvasker

RSB150NX

BATTERIDREVET RYGsTØVSUGER

PBT230NX

BATTERIDREVET TROLLEYSTØVSUGER

NBV190NX

BATTERIDREVET STØVSUGER

We love to talk and our experts are ready to help with any questions you may have. Simply fill out the form below and we’ll be in touch…

[formidable id=7]
Eco Graphic

Vi yder vores bidrag

Bæredygtighed

Nøglen til virkelig bæredygtig produktion ligger i at tilbyde brugerne produkter, der holder længe. Vores produkter er bygget til at kunne holde – med gennemprøvede og pålidelige designs, løbende innovation og en forpligtelse til at udvikle bæredygtige rengøringsløsninger.

Vi reviderer, forfiner og tilpasser løbende vores fremstillingsprocesser for at sikre et endnu højere niveau af bæredygtighed inden for alle produktområder. Efter omfattende research introducerede vi ReFlo-teknologien.

Vores ReFlo-teknologi anvender genbrugsmateriale af højeste kvalitet, og sikrer dermed, at vores produkter er både bæredygtigt konstruerede og holdbare.